Hoe word ik lid van 'Mantra Tantra Yantra Vigyan'?

Eerbiedige Gurudev heeft altijd geprobeerd alle mythen, taboes en misvattingen met betrekking tot oude Indiase wetenschappen te verbreken en respect en vertrouwen hiervoor te creëren in de gedachten van de gewone mens. Met dit doel lanceerde hij een uniek tijdschrift 'Mantra Tantra Yantra Vigyan' in 1981.

Het magazine is sinds het ontstaan ervan toegewijd aan het openbaren van de kennis en wijsheid van oude Yogis en Rishis. Het opent de poort naar de geweldige wereld van Sadhanas, astrologie, Ayurveda, alchemie, numerologie, handlezen, hypnotisme, Mantras, Tantra en spiritualiteit. Door het propageren van echte en authentieke kennis doelt het magazine erop om misvattingen en angsten met betrekking tot de oude Indiase kennis van de spirituele wereld te verbannen.

Het magazine bevat elke maand prachtige Sadhanas die op speciale, gunstige momenten in die maand kunnen worden uitgevoerd om oplossingen te krijgen voor de verschillende problemen in het menselijke leven. Krachtige Mantra praktijken gebaseerd op de Vedische kennis die de gewone mens kunnen helpen om spanningen, zorgen, ziektes, pech, armoede en vijanden te overwinnen, worden geopenbaard. Duizenden lezers zijn door middel van dit krachtige medium geïnitieerd op het gebied van Sadhanas.

Het magazine bevat ook de goddelijke ervaringen van Sadhaks en discipels die Sadhanas hebben geprobeerd en hier veel voordelen van hebben gehad.

Elke uitgave van het magazine Mantra Tantra Yantra Vigyan bevat gedetailleerde beschrijvingen van Sadhanas en prijzen van de betreffende Sadhana artikelen. Internationale prijzen van enkele Sadhana artikelen, boeken, cassettes, enz. zijn te vinden op de website www.siddhashram.org. U kunt ook contact opnemen met Jodhpur Gurudham via telefoon, brief of fax om te informeren naar de prijzen. Elke uitgave van het magazine bevat gedetailleerde informatie over verschillende zeldzame en snel werkende Sadhanas.

Alle Sadhana artikelen (Malas, Yantras, enz.) zijn ingewijd en door onze pandits tijdens gunstige momenten op kracht gemaakt. Wij doen 'Prana Prathistha' van alle Sadhana artikelen en maken ze nog meer op kracht door specifieke 'Cheitanya Puja' uit te voeren op alle artikelen. Dus de kans op succes in Sadhana wordt meermalen vergroot.

Het meest kostbare gedeelte van het magazine zijn de speciale rubrieken gebaseerd op de preken van Eerbiedige Gurudev die gaan over de problemen van Sadhaks tijdens Sadhanas en over de complexiteit van de wereld van spiritualiteit. Nodeloos te zeggen dat de woorden van Gurudev vele verloren, bezorgde zielen heeft geholpen om een nieuwe straal van hoop te vinden in hun leven. In het nieuwe millennium heeft het magazine als doel om snelle oplossingen voor alle problemen van het moderne menselijke leven te bieden.

Het 'Mantra Tantra Yantra Vigyan' Magazine is beschikbaar in Engels en in Hindi. Geef bij het aanvragen van uw abonnement op in welke taal u het Magazine wenst te ontvangen. Voor een lidmaatschap en het bestellen van Sadhana artikelen, boeken, cassettes, enz. kunt u contact opnemen met Jodhpur Gurudham.

Wilt u geen geld meesturen in de enveloppe als u een brief stuurt naar Gurudhaam s.v.p.! Het is en risicovol en illegaal.

Jodhpur Gurudham
Mantra Tantra Yantra Vigyan,
Dr. Shrimali Marg,
High Court Colony,
Jodhpur 342001, Rajasthan, India
Telefoon: 0091 291 24 33 623 of 0091 291 24 32 209