Gebruikt iemand Zwarte Magie tegen u?

Vanwege jaloezie, nijd of een achterbaks doel gebruiken de Tantriks goedkope tactieken om tegenstanders te overwinnen die het leven van een persoon vernietigen. Ben jij in de macht van zo een spreuk?

We moeten rust en vreugde in het leven hebben en om dat te bereiken werken we hard. Maar we krijgen daar niet de evenredige proporties van het harde werken voor terug.

We krijgen erg weinig, zelfs na de beste inspanningen, we ploeteren om succes te krijgen in zaken maar de opbrengsten zijn te weinig. We willen geen enkele ontevredenheid of ongenoegen in ons gezinsleven, maar ondanks onze beste inspanningen is de vrede en rust in onze familie verstoord.

Aan de andere kant hoeven mensen maar een beetje te werken en krijgen er teveel voor terug. Zakenmensen hebben overvloedige rijkdom alleen door een beetje in te spannen maar wij zijn teleurgesteld zelfs na meerdere pogingen. Dit leidt tot de conclusie dat er bepaalde kwade krachten zijn die onze strategieŽn onsuccesvol maken.

Tantrik Prayog : Hoofdoorzaken

Wanneer je zulke situaties meemaakt, weet je zeker dat iemand Zwarte Magie tegen je heeft gebruikt waardoor al jouw inspanningen resultaatloos zijn.

Hoewel zulke prayogs niet gemakkelijk zijn, zijn enkele Tantriks er gespecialiseerd in en pijnigen onschuldige zielen op verzoek van egoÔstische en hebzuchtige mensen. Zulke Tantriks hebben van Zwarte Magie hun werk gemaakt en gebruiken het blindelings op anderen op verzoek van hun tegenstanders om geld te verdienen. En zo is het tevreden leven van de mensen verpest.

Deze zogenoemde Zwarte Magiers kunnen zonder twijfel schade toebrengen aan anderen, maar zij bezitten niet de krachten om deze Tantrik handelingen tegen te gaan. Als gevolg hiervan blijft het slachtoffer lijden en soms leidt het tot de dood van het slachtoffer. Het is in feite erg gemakkelijk om schade toe te brengen door middel van Tantra, maar het is heel erg moeilijk om de aangebrachte schade te herstellen. Om de kunst van het Ďreddení te leren moet men Sadhana doen en Siddhi krijgen en alleen een Tantrik van hoge kaliber kan dit doen.

Enkele effecten van Zwarte magie

Hieronder volgen enkele effecten die laten zien dat u onder de invloed van Zwarte Magie bent. Hoewel u intelligent bent, slaagt u er toch niet in om een oplossing te vinden voor zulke problemen. Het is vanwege Zwarte Magie dat al uw wijsheid, strategieŽn en al uw intelligentie faalt.

1. Altijd ziek zijn. Geen enkele behandeling helpt.
2. Constante zorgen, zelfmoordneigingen of een verlangen om weg te gaan van huis en familie.
3. Continue ziekte van een gezinslid.
4. Te zwak zijn geassocieerd met zwaarlijvigheid en een kort lontje hebben (snel boos worden).
5. Onvruchtbaarheid, zonder enig fysiek mankement of zonder enige medische reden.
6. Herhaalde miskramen of dood van kinderen.
7. Plotselinge onnatuurlijke sterfgevallen in de familie.
8. Problemen met de bouw van huis, fabriek of een ander gebouw.
9. Gebrek aan geld ondanks harde werken.
10. Geen verlangen om te leven. Gevoel van verstikking. Het leven lijkt nutteloos. Geen verlangen om te rijzen in het leven.
11. Plotselinge ruzies tussen broers of familieleden, zonder reden.
12. Behalen van doelstellingen lijkt onmogelijk
13. Verlies in vastgoedzaken.
14. Slechte gezondheid en onderontwikkeling van kinderen.
15. Verlies van rust door angst van vijanden en hun kwade bedoelingen.
16. Ontevredenheid tussen partners of familie.
17. Grote inspanningen resulteren in mislukking.
18. Gebrek aan overheidsgunsten, promoties en de gewenste overplaatsingen.
19. Armoede ondanks harde werken.

Slechte tantrik praktijken variŽren in type, kracht, effect enz. De praktijk kan gedaan worden met verschillende Yoni, zoals Bhoot, Pishash, Bramha Rakshasa, Shakini, Dakini, enz. Je kan getroffen worden door ziektes zoals kanker, enz. Het kan een simpele Mantra Prayog zijn zoals Budhi Stambhan of een van de varianten. Het kan gedaan worden tegen ťťn iemand of tegen het hele gezin, zodat ze met elkaar blijven vechten of in de vorm van geldgebrek of andere simpele prayogs zoals Vashikaran. Er zijn zovele varianten van deze Slechte Tantra en Indrajala praktijken.

Gurudev geeft de oplossingen voor het verbreken van slechte Tantra of Indrajala praktijken (zwarte magie). Sadgurdev & Trimurti gurudev zijn Yogis van de hoge order en bezitten hierdoor ook alle Siddhis. Voor oplossing voor uw problemen moet u zich dan ook wenden tot deze Yogis en diksha afnemen. Zie ook diksha.