Lijdt je aan hartproblemen?

Het hart is een heel gevoelig orgaan. Zelfs van een beetje opwinding kan het sneller kloppen. Door nervositeit kan het een (hart)slag overslaan. En het kan problemen voor je veroorzaken als er geen zorg aan wordt besteed. Het is erg belangrijk om aandacht te besteden aan de staat van het hart.

Het is het meest belangrijke orgaan en dus is het cruciaal om ervoor te zorgen. Het is vanwege het hart dat men leeft. Als je er niet voor zorgt, ben je je eigen gezondheid aan het vernietigen. Het hart is de beste vriend die helpt om in leven en actief te blijven. Het is niet alleen je verantwoordelijkheid maar je heilige plicht om voor je hart te zorgen. Als de dokter heeft verklaard dat je lijdt aan hartproblemen of je voelt zelf dat je hart zwak is, probeer dan deze prachtige Sadhana voor goede gezondheid van het hart.

Teken in een koperen schaal een driehoek met Ashtgandh. Maak in het midden een markering met Ashtgandh en plaats hierop een Taarak Beej. Offer hierop hele rijstkorrels, sindoor en bloemen. Maak een ghee lampje aan. Reciteer deze Mantra dagelijks 15 minuten voor 11 dagen.

Om Kleem Ayeim Taarakaay Hreem Om Phat

Doe dagelijks lichte oefeningen voor 11 dagen als dit geadviseerd is door de dokter. Gooi de Taarak Beej na 11 dagen in stromend water.