Durga Sadhana

O Arjun! Je wapens zijn nutteloos tegenover jouw vijanden zoals Duryodhan. Alleen Mantra kracht kan ze compleet vernietigen, dus maak gebruik van de krachtige Mantras die jouw Guru aan jou heeft gegeven.

Deze wijze woorden ooit gezegd tegen Arjun door God Krishna benadrukken dat alleen moed en kracht iemand niet kunnen helpen om de strijd van het leven te overwinnen. Om alle problemen, alle tegenstanders te overwinnen heb je onmisbare kracht van goddelijke macht nodig met behulp waarvan zelfs de ergste fasen in het leven gemakkelijk doorstaan kunnen worden.

Het leven betekent elk moment nieuwe verrassingen en je weet nooit wanneer een vriend in een vijand kan veranderen of wanneer iemand een vijandige houding kan aannemen. En als je van plan bent met een nieuwe zaak (bedrijf, winkel, werk) te beginnen, moet je constant op je hoede zijn voor probleemmakers die klaar zijn om roet in het eten te gooien. Erger nog, het kan zelfs een niet zo voor de hand liggende vijand zijn. Iemand die zich voordoet als een vriend kan een Brutus zijn, happig aan het wachten op een kans om je in de rug te steken.

Je kunt er wel in slagen om aanvallen uit verwachte bronnen te voorkomen, maar velen kunnen je uit onverwachte hoek aanvallen en voorkomen dat je leven lekker loopt. Ook al heb je een onbevreesde geest, je kunt één, maximaal twee of drie vijanden op één moment aan en een serie van aanvallen uit verschillende hoeken in plaats van geliefde vrienden kan verlies zijn van kostbare tijd, energie, geld en zelfs van gezondheid en leven.

Het zou ook regelrechte naïviteit zijn om te verwachten dat zulke haat en jaloezie alleen op je werkplek kan ontstaan, want zelfs je huis, familie of familieleden kunnen in een slagveld veranderen. Het is niet ongewoon dat een broer je bloed kan drinken of je levenspartner om de kleinste dingen verandert in een roofdier. Het wordt helemaal erg wanneer deze naasten beginnen te kiezen voor lage tactieken zoals zwarte magie, niet ware roddels verspreiden en fysieke aanvallen.

Het leven wordt gevuld met zorgen, constante angsten, slechte gezondheid en verlies van rijkdom door deze negatieve invloeden in het leven. In zulke situaties, zeker wanneer geen enkel wijs advies of bedreigingen werken, is er geen andere keus dan goddelijke hulp te zoeken. Alleen Sadhanas kunnen je helpen om zulke volhardende vijanden te overwinnen omdat Vedische rituelen een geweldige kracht zijn van Shakti of goddelijke kracht die niet alleen fysieke kracht en stevigheid installeren, maar ook degene mentaal en spiritueel sterker maakt.

Het is een feit bewezen door honderden geschriften dat degene uitgerust met Mantra kracht levenslang onverslaanbaar blijft. En als iemand heeft getapt in de oneindige bron van Kracht en Energie, Moeder Durga, dan kan niets in het gehele universum een dreigement zijn voor die persoon.

De volgende Durga Sadhana is een verzekerde en snelle manier om vijanden in vrienden te veranderen, alle barrières op het pad van succes te verwijderen, alle angsten en gevaren in het leven te vernietigen en de effecten van kwade praktijken die door een tegenstanders zijn uitgevoerd teniet te doen. Een bron van moed, gevoel van veiligheid, zelfvertrouwen en geloof zijn geschenken van deze Sadhana die iemand kunnen helpen om alle problemen in het leven in welke vorm ze ook mogen verschijnen te verslaan en te overwinnen.

Probeer deze krachtige Sadhana op een vrijdag vroeg in de ochtend van 04.00 uur tot 06.00 uur. Neem een bad en draag gele kleren. Zit op een gele (katoenen) mat met je gezicht richting het oosten of noorden. Bedek een houten bankje met gele katoen. Plaats de Mahaadurga Yantra op een hoop hele rijstkorrels en offer er sindoor, rode bloemen en wierook op. Maak een ghee lampje aan. Plaats links ervan op een andere hoop rijstkorrels de Shakti Khadag. Offer op de Yantra ook zoetigheid gemaakt van besan. Doe de handen bij elkaar en reciteer.

Sarva Mangal Maangalye Shive Sarvaarth Saadhike |
Sharannye Trayambake Gouri Naaraayanni Namostute ||

Neem hierna water in de palm van je rechterhand en beloof het volgende – Ik (zeg je naam) doe deze Sadhana voor het verslaan van alle vijanden. Laat het water op de grond vallen.

Sta hierna op de mat met de Yantra in je rechterhand. Bedek de Yantra met je linkerhand, sluit je ogen en reciteer de volgende Mantra voor 10 minuten.

|| Ayeing Hreeng Kleeng Chaamundaayei Vichche ||

Bid hierna tot de Guru. Reciteer 5 rondjes van de Guru Mantra. Nadat de Sadhana voltooid is, neem de Shakti Khadag in zuidelijke richting van je huis en begraaf het op een afgezonderde plek. Gooi de Yantra in stromend water.