Lakshmi Sadhanas van Grote Rishis en Meester van Tantra

Rishi Vashishtth

Rishi Vashishtth zei ooit tegen zijn discipel Aarambik - ik zit in Lakshmi Sadhana met het doel om de glimp van de Godin op te vangen. Er is geen andere Sadhana groter dan deze. Er is geen andere Mantra krachtiger dan deze. Ik wens deze Sadhana te vervullen zodat ik de zegen van de Godin Lakshmi kan krijgen.

Op een vrijdag plaatste Rishi Vashishtth een Lakshmi Yantra vóór zich en maakte het op kracht met de Shreerodaya Mantra. Toen stak hij vier lichtjes aan die Riddhi (rijkdom), Siddhi (spirituele krachten), Shubh (geluk) en Laabh (inkomsten) vertegenwoordigen. Toen begon hij met een Sfatik Mala de volgende Mantra te reciteren. De Mantra gegeven door Vashishtth is –

Om Hreem Kamal Vaasinyei Pratyaksham Hreem Phat.

Voor deze Sadhana was hij in de nacht in bad geweest en zat hij op een geel kleed met het gezicht naar het oosten. En terwijl hij 21 rondjes van Mantra voltooide, verscheen Godin Lakshmi en zei - ik ben erg tevreden met jou. Ik zal voor altijd je huis met rijkdom en welvaart zegenen. Je zal nooit meer schaarste, armoede of verdriet in je leven ondervinden.

Dit bewees de kracht en de doeltreffendheid van de Mantra, Yantra en Sadhana, bedacht door Rishi Vashishtth. Soortgelijk zijn er ook andere Mantras en Sadhanas door de Wijze gemaakt die zeer krachtig en niet te falen zijn.

Maharishi Pulatsya

Rishi Pulatsya voltooide een zeer speciale Lakshmi Sadhana om rijkdom en welvaart te verkrijgen. Vele geschriften bevatten verwijzingen naar deze Sadhana. Hij plaatste een Shree Lakshmi Yantra in een koperen schaal en stak een ghee lichtje aan. Hij zat op een geel kleed met het gezicht naar het noorden. Toen reciteerde hij met een Witte Hakeek Mala 11 rondjes van een Mantra die Lakshmi dwong om te verschijnen. Dit bewees dat Mantra bedacht door de wijsgeer werkelijk goddelijk en doeltreffend was. De Mantra gebruikt door de Rishi was –

Om Hreem Hreem Hreem Kamal Vaasinyei Aagachch Aagachch Hreem Hreem Hreem Namah

Na dit testten vele Sadhaks de kracht van deze Sadhana en elke keer bewees het wonderbaarlijk effectief te zijn.

Shankaracharya

Shankaracharya was de grootste geleerde en Sanyasi van zijn tijd. Zijn Guru vertelde hem dat, totdat hij niet de Sadhana verwezenlijkte en de Godin Lakshmi aanbad, hij niet in staat zou zijn om totaliteit in het leven te bereiken. Hij openbaarde een zeer geheime Sadhana aan Shankar die ongelooflijk krachtig is.

Op een zondagnacht neem je een schaal van koper of brons en stip het met een zwart licht. Dan teken je met een zilveren rietje een beeld van Godin Lakshmi erop. Plaats hierop een Eishwarya Lakshmi Yantra. Dan draag je witte kleding en zit je met het gezicht naar het noorden. Bereid vier lampen van deeg voor en vul het met sesam- of mosterdolie. Plaats ze op de vier hoeken van de schaal. Dan reciteer je met een Coral Mala 31 rondjes van volgende Mantra.

Om Hreem Hreem Shreem Shreem Hreem Hreem Phat

Bij het voltooien van de recitatie slaap je op die plek. In de ochtend zou je het tinkelende geluid van een enkelband kunnen horen. Dit zal een teken van de komst van Godin Lakshmi in uw huis zijn. Er zal dan nooit enige schaarste in je huis zijn.

Ik heb vele Yogis van de Himalayas deze Sadhana zien gebruiken en zij hebben ervaren dat het een zeer prachtige Mantra ritueel is.

Yogi Shivanand

De yogi Shivanand is beroemd in heel India en er waren honderden krachtige Lakshmi Sadhanas in zijn kennis.

Alvorens zijn sterfelijke lichaam te verlaten openbaarde hij de volgende krachtige Sadhana aan zijn discipel Kripacharya. Het is werkelijk prachtig, het zou beschouwd moeten worden als kostbaarheid omdat het onder Yogis en Sanyasis zeer populair is, het is werkelijk doeltreffend.

Steek in de nacht zes ghee lichtjes aan en plaats ze in een schaal. Buiten de schaal plaats een Vijay Lakshmi Yantra die moet met Mantra op kracht zijn gemaakt met de Vijay Mantra. Dan reciteer je met een Rakta Chandan of Koraal Mala de volgende Mantra.

Om Shreem Hreem Shreem Shreem Hreem Shreem Phat

Reciteer 31 rondes van de Mantra in dezelfde nacht. Wie ooit deze Sadhana heeft geprobeerd, heeft ervaren dat zodra de Mantra gereciteerd is, de Godin Lakshmi in een mooie vorm verschijnt en het individu met rijkdom en welvaart zegent. Dit is werkelijk een prachtige Sadhana.

Swami Sachidanand

Het huis/de ashram van Swami Sachidanand was in Tihri Garhwal. Het was zeer beroemd en heel bekend. Hij had een zeer oude tekst van Nepal gekregen waarin een zeer speciale Sadhana van Godin Lakshmi werd gegeven die Yogiraj met succes had voltooid. Deze geweldige Sadhana bevat zijn handgeschreven autobiografie. Vele Yogis hebben ongelooflijk veel door deze Sadhana bereikt.

Op een woensdagnacht neem je een bad en draag je gele kleren. Zit op een katoenkleed met het gezicht naar het noorden. In een rechte lijn steek je elf lampen aan die met olie zijn gevuld. Je kunt mosterd, aardnoot of sesamolie gebruiken. Voor de lampen plaats je een Lakshmi Siddh Yantra die met Vishnnu Mantra op sterkte is gemaakt. Dan reciteer je met een Siddhi Mala de volgende Mantra. Je zou een gerinkel van juwelen kunnen horen of een glimp van de Godin kunnen opvangen, maar stop in de tussentijd niet met reciteren.

Om Shreem Hreem Shreem Ayeim Hreem Shreem Phat

Verscheidene Yogis van de Himalayas hebben dit ritueel geprobeerd en zij hebben ervaren dat het werkelijk een zeer krachtige Mantra is.

Pagla Baba

Pagla Baba is beroemd in heel India en heeft honderdduizenden rupees in zijn leven geschonken. Nog schijnt er geen eind te zijn aan zijn rijkdom. In zijn jeugd had hij een Lakshmi Sadhana verwezenlijkt die zeer geheim is. Het is als volgt.

Vul een dia met ghee en plaats het aan je linkerzijde. Steek het aan. Dan reciteer je met een Kamalgatta Mala 21 rondes van volgende Mantra.

Om Hreem Eishwarya Shreem Dhan Dhaanyaadhipatayei Ayeim Poornnatva Lakshmi Siddhhayei Namah

Minstens 21 rondes moet je reciteren. Na voltooiing van de recitatie, plaats je de lamp op de vloer. Men zegt dat dit ritueel nooit heeft gefaald. Het is de beste Sadhana van Hath Yog en indien geprobeerd wordt met volledig geloof en toewijding kan het nooit falen. Voor de lamp moet Poornnatva Lakshmi Yantra worden geplaatst. Na de Sadhana bind je de Yantra in een gele doek en plaats je je waar je het geld bewaart. Het is zonder twijfel één van beste Sadhanas.

Ervaringen van sommige Tantriks

Hier openbaar ik sommige hoge order Sadhanas van enkele grootste meesters van de wereld van Tantra. Zij zijn in het geheim voor eeuwen bewaard, omdat het krachtige en snelle resultaten kan voortbrengen. Men zegt dat de zon misschien kan falen om op te komen in het Oosten, maar deze rituelen kunnen niet falen.

Gorakhnath

Op het gebied van Tantra wordt Guru Gorakhnath met groot respect herinnerd. Hij verwezenlijkte een zeer krachtige Sadhana van Godin Lakshmi en maakte zijn huis zo bloeiend dat het niet uit maakte hoeveel hij besteedde, de rijkdom raakte nooit op. Men zegt dat de Godin Lakshmi ooit in zijn huis aanwezig was. Vele Yogis zeiden haar glimp daar op te vangen.

Op een zondagnacht plaats je een Shwetaark Ganpati in een schaal en smeer het met sindoor. Dan schrijf je met een zilveren rietje op het beeld –

Shreem Hreem Shreem

In de nacht draag je een Dhoti/Saree en sta je met je gezicht naar het oosten. Dan reciteer je met een Sfatik Mala 11 rondes van volgende Mantra.

Hreem Hreem Lakshmi Aagachch Aagachch Hreem Hreem Phat

Ga niet zitten of slapen of drink geen water tot de 11 rondes over zijn. Als je je vermoeid voelt, kun je tegen de muur aan staan. Je hoeft geen lamp (lichtje) of wierook in deze Sadhana aan te doen. Als je dit wel wenst, kun je een olie of ghee lichtje aansteken. Dit is een niet falend ritueel en is zeer succesvol georiënteerd.

Matsyendranath

Guru Matsyendranath is net zo beroemd als Gorakhnath op het gebied van Tantra. Men zegt dat wanneer het komt tot het hoogste niveau van Sadhanas, Guru Matsyendranath meer bereikt heeft dan Guru Gorakhnath. Hij had een zeer geheime Sadhana met betrekking tot Godin Lakshmi verwezenlijkt die ik in een Tibetaanse tekst vond.

Ga in bad en draag een schone Dhoti. Draag geen andere kleren. Zit op de vloer zonder een kleed met het gezicht naar het noorden. Plaats een Heera Shankh voor jezelf. Dan reciteer je met een Hakeek Mala 31 rondes van volgende Mantra.

Ayeim Yam Ram Shreem Yam Froum Kreem Phat

Dit is een krachtige Mantra die van Beej Mantras is gemaakt. Het is werkelijk zeer efficiënt en elke Sadhak zou moeten proberen het beste ervan uit te halen.

Trijata Aghori

Iedereen die enige interesse heeft op het gebied van Tantra of kennis in dit gebied heeft, is zich bewust van Trijata Aghori. Hij is een goddelijke en krachtige Meester van Tantra. Hij bezit goddelijke krachten. En hier is een geweldige Lakshmi Sadhana van hem.

Plaats een Dhaneshwari Yantra en zeven Gomti Chakras voor jezelf. Steek zeven olielampen aan die in een schaal samen worden geplaatst. Dan reciteer je met Siddhi Mala 11 rondes van volgende Mantra.

Hoom Hoom Hoom Shreem Shreem Shreem Bram Bram Bram Phat

Dit is goddelijke en geweldige Mantra. Dit is een zeer krachtig en niet falend ritueel dat iedereen op Deepawali moet proberen.

Swami Bheiravanand

Een zeer belangrijk ritueel met betrekking tot Lakshmi is beroemd in Himachal Pradesh. Honderden Sadhaks hebben deze Sadhana geprobeerd. In de nacht plaats je een Siyaar Singhi voor jezelf. Maak er een teken op met sindoor. Maak een zelfde teken op je voorhoofd. Zit op een rood kleed met het gezicht naar het noorden. Draag rode kleren voor de Sadhana. Steek zeven ghee lichtjes of een olielamp aan. Vervolgens reciteer je de volgende Mantra van Bhaagyoday Lakshmi.

Om Lakshmi Aabadh Aabadh Siddhaya Siddhaya Phat

Reciteer 5 rondes met een Sfatik Mala. Zodra het reciteren van de Mantra is afgelopen, wordt de gunst van de Godin verkregen en de persoon heeft geen enkele vorm van armoede in de toekomst. Dit is een werkelijk zeer krachtige en goddelijke Mantra.

Avdhoot Krityanand

In de klasse van Avdhoot Sadhanas is Swami Krityanand wereldberoemd. Hij openbaarde eens een zeer belangrijke Lakshmi Sadhana aan me.

Neem op een nacht een Kaam Roopinni in je hand. Neem een kleilamp die met olie is gevuld in dezelfde handpalm en steek het aan. Concentreer de ogen op de vlam en reciteer de volgende Mantra met een Rode Coral Mala. Reciteer 11 rondes van de Mantra.

Om Shram Siddheshwaraay Lam Mahaalakshmi Vam Vashyamaanay Phat

Na het reciteren van de Mantra plaats je de Kamroop Manni thuis op een veilige plaats. Je zult je verbazen door het effect van deze Sadhana in een paar dagen. Elke Sadhak zou deze Sadhana zeker moeten proberen.

Tantrik Halahalnand

Op het gebied van Tantra is Halahalnand een zeer respectabele naam. Al zijn Sadhanas met betrekking tot Lakshmi worden beschouwd als zeer goddelijk.

Op een dinsdagnacht draag je rode kleren en sta je op een rood kleed. Maak een teken met sindoor op je voorhoofd. Neem Vashikarann Lakshmi Yantra in je linkerhand en met de Siddh Mala in je rechterhand reciteer je 21 rondes van de volgende Mantra.

Aghor Lakshmi Mam Grihe Aagachch Sthaapay Tushtay Poornnatvam Dehi Dehi Phat

Dit is werkelijk een geweldige Mantra ritueel dat erg eenvoudig lijkt, maar echt heel krachtig is. Voltooien betekent het krijgen van de zegening van de Godin.

Swami Kevalyaanand

Swami Kevalyaanand is zeer beroemd in het gebied van Uttar Kashi. Hij is een Sanyasi met zeer weinig behoeften, maar toen hij eenmaal werd uitgedaagd volbracht hij deze Sadhana zonder te falen. Op een dinsdagavond zit je op een afgezonderde plek en draag je rode kleren. Plaats tien Kelans voor jezelf en steek een grote olielamp aan. Offer sindoor aan elke Kelan. Met een Hakeek Mala reciteer je vijf rondes van volgende Mantra.

Om Hreem Shreem Shriyei Phat