Verdrijven van vijanden en problemen

Jwalamalini Sadhana

De godin Jwalamalini is niets anders dan de goddelijke energie van God Shiva. Zo krachtig is haar vorm dat zelfs de goden haar vrezen en grote Yogis smachten om haar Sadhana uit te voeren om zo alle hindernissen op het pad van spirituele ontwikkeling te verbannen. Maar toch is het een feit dat de Sadhana van de Godin Jwalamalini lang onder de verhulling van geheimhouding is gebleven. Gurus gaven deze kennis alleen aan de discipelen die dit het meest verdienden.

Elke Sadhak die haar Sadhana zonder twijfel uitprobeert, wordt doorgedrongen met de goddelijke krachten van de Godin. Als het geloof en de toewijding van de persoon standvastig is, kan de Sadhana simpelweg niet falen om het gewenste resultaat te produceren. Dit is ook een zeer snel werkend ritueel en haar Mantra is ingepakt met meer kracht dan een atoombom! Slechts een ding moet je weten, hoe je er op de juiste manier gebruik van kunt maken.

Elke Sadhak zou deze Sadhana minstens een keer in het leven moeten uitvoeren om voordeel te krijgen van de liefdadige Godin, die erg aardig is voor haar aanbidders is maar een verschrikking voor de vijanden.

Door deze Sadhana kan men alle vijandigheden uit het leven verbannen. De energie die wordt gegenereerd door het reciteren van de Mantra, is genoeg om de negatieve complotten en de daden van zelfs de krachtigste vijanden te neutraliseren. Het vult de Sadhak ook met vertrouwen, wilskracht en een goddelijke uitstraling, die hem toelaat om de meest gevreesde vijanden onder ogen te zien. Dan voelt de Sadhak zich niet verward, zelfs niet in ongunstige situaties en komt als winnaar uit in alle beproevingen van het leven.

Door dit ritueel kan men zelfs het slechte effect van elk kwaad ritueel afweren, die door de vijanden wordt geprobeerd om de persoon schade toe te brengen.

De Sadhana moet op een zaterdagnacht worden gedaan.

Neem een bad en draag gele kleren. Dek jezelf ook met een Guru Chadar (een speciale beschermende sjaal). Zit met gekruiste benen. Bedek een houten stoel of lage houten tafel/bankje met een geel kleed en plaats daarop de Jwalamalini Yantra op een hoop rijstkorrels. Plaats ook Sadgurudevís foto aan de rechterkant.

Doe een diya (Ghee lichtje) aan en bied sindhoor, rijstkorrels, bloemen aan op de Yantra en de foto.

Neem wat water in de rechterhand en spreek uw naam uit en de reden waarom u deze Sadhana doet. Laat het water op de grond stromen.

Mediteer daarna op de heilige vorm van de godin, reciteer aldus:

Om Namo Angushtthaabhyaam Namah,
Bhagwati Tarjaneebhyaam Swaahaa,
Jwaalaamaalini Madhyamaa-madhyamaa-bhyaam Vashat,
Grighra Gann Parivrite Kavachaay Hoom,
Hoom Phat Netratrayaay Voushat,
Swaahaa Astraay Phat.

Deze Mantra maakt de vingers krachtig en maakt het reciteren van de voornaamste Mantra met een mala efficiŽnter en krachtig. Dan reciteer je met een Jwaalaa Mala vier rondjes van de Guru Mantra en met dezelfde mala reciteer je 5 rondjes van de volgende Mantra:

|| Om Jram Jram Jwaalaamaalinyei Phat ||

Doe dit regelmatig voor 11 dagen. Draag in deze periode dagelijks de mala. Na 11 dagen gooi je de Yantra en de mala in stromend water. Men moet in deze periode een celibaat leven leiden en puur voedsel eten. Men kan het opnieuw proberen voor een nog beter resultaat.