Sadhana voor af zijn van alle problemen

De Kracht Van God Hanuman

Geen lange procedures, geen complexe stappen, geen moeilijke Mantras dit zijn de eigenschappen van Sabar Mantras die in simpele Hindi taal zijn. En toch zijn ze zo krachtig en explosief dat het ongeloofwaardig lijkt dat zulke kracht in Mantras verpakt zijn. Sabar Sadhanas zijn speciaal bedacht voor de familieman Sadhaks. En deze Sadhanas dekken alle aspecten van het leven. Er zijn Sabar Sadhanas voor verwijderen van armoede, problemen, ziektes, voor succes in zaken en werk en vele andere dingen in het leven.

De schepper van Sabar Sadhanas is God Shiva en zijn het meest populair gemaakt door de Nath Yogis, in het bijzonder door Guru Gorakhnath die de hulpeloosheid van de familiemannen zag en hun onkundigheid om moeilijke Vedische rituelen uit te voeren. Dus hij gaf hen erg simpele Sabar Sadhanas die echt zo oncomplex waren dat men zich afvroeg of het bereiken van het onmogelijke ooit zo simpel was.

Een erg belangrijke aspect waarvoor de Sabar Sadhanas een bewezen middel bleek te zijn, was voor de problemen van het leven. Problemen in de vorm van gevaar, angst, ongunstige omstandigheden of vijanden. Soms zijn deze problemen zo lastig en beangstigend dat men niet weet wat men moet doen. Het verstand faalt simpelweg om oplossingen te vinden voor deze problemen. En vaak beginnen zelfs vrienden en familieleden zich erger te gedragen dan vijanden. Er lijkt dan geen andere weg open te zijn en aan alle kanten lijkt het donker te worden.

In zo een situatie blijkt de volgende geweldige Sabar Sadhana erg effectief te zijn. Door de kracht van de Mantra kan je alle problemen, zorgen, gevaar, en vijanden voor altijd verwijderen.

Deze Sadhana moet geprobeerd worden op een dinsdag vroeg in de ochtend tussen 5 en 6 uur. Neem een bad en draag schone, frisse, rode kleding. Bedek een houten tafeltje met een rode katoenen kleed. Plaats in een koperen schaal een Bajrang Gutika die met speciale Bajrang ( God Hanuman) Mantra op sterkte en heilig is gemaakt. De Gutika moet op rijstkorrels en Tulsi bladeren in een koperen schaal worden geplaatst.

Zit op een rode katoenen kleed richting het noorden. Zet de handen bij elkaar en bid tot de Guru. Maak dan een lampje met mustard olie aan en offer Gur aan God Hanuman. Reciteer dan de volgende Mantra voor een uur.

Asaran Asaran Baabaa Hanumaan Veer
Hanumaan Veer Hanumaan, Aan Karo Yah
Kaaraj Moro, Aan, Haro Sab Peeraa Moro,
Aan Haro Tum Indra Kaa Kotthaa, Aan Dharo
Tum Braj Kaa Sotaa, Duhaai Gorakhnaaath Ki,
Duhaai Goraktnaaath Ki.

Geef de volgende dag de Bajrang Gutika samen met enkele Tulsi bladeren, cadeautjes en geld aan een arme of laat het op een verlaten plek. Verdeel de Gur onder de familieleden. Geef de rijstkorrels aan de vogels. Snel zullen alle problemen en vijanden uit je leven verdwijnen en het zal vredig en vol met geluk en vreugde worden.

Voor andere Hanuman Sadhanas klik hier.